Contact

Bezoekadres

Smart Business Center
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentieadres

Sequal BV
Postbus 12474
1100 AL Amsterdam

Sequal-kantoortelefoon    +31 20 600 75 14
Sequal-mail    info@sequal.nl

    Volg Sequal op LinkedIn
    Volg Sequal op Twitter

BTW NL818821012B01
KVK 08167512

Download de routebeschrijving

Contactpersonen bij SEQUAL

Henk-Schutte

Henk Schutte
Directeur

    +31 6 2269 5657
    henk.schutte@sequal.nl
    Kijk ook eens op mijn LinkedIn profiel

De afgelopen 30 jaar heb ik diverse functies in de IT bekleed en ben ik vanuit een technische achtergrond snel doorgegroeid naar managementfuncties. Mijn ervaringen, vooral op het koppelvlak tussen Business en IT, zijn vooral opgedaan in de grote private en non profit organisaties. Ik bestempel mijzelf als een pure pragmaticus, die beschikt over een lange adem. Enerzijds probleem- en oplossingsgericht en anderzijds flexibel. Mijn motto: Kan het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Veranderingen komen tot stand door het mensen te vertellen, te laten zien en aan de hand mee te nemen. Waar mensen veranderen, veranderen hele organisaties. Deze visie op Service Management is bepalend geweest voor de oprichting van SEQUAL.

Mijzelf en anderen trainen heeft altijd een groot deel van mijn werk bepaald. Mijn universitaire studie Bedrijfskunde heb ik naast mijn reguliere opdrachten afgerond; ik voel mijzelf dan ook meer bedrijfskundige dan IT’er.

Carry-Glas

Carry Glas
Business Manager

    +31 6 2266 6575
   carry.glas@sequal.nl
    Kijk ook eens op mijn LinkedIn profiel

Sinds 1980 ben ik werkzaam in de IT als IT Docent IBM opleidingen, Service Manager,  Implementatie Manager en Project Manager. In 1995 heb ik de overstap gemaakt naar het HR Management en het Commerciële Management.

In mijn huidige werkzaamheden, als Business Manager bij SEQUAL, is het de taak om de klant te voorzien van de juiste professional en medewerkers een groeipad te geven zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en, uiteraard ook niet onbelangrijk, de organisatie  verder te laten groeien. Mijn motto is ‘de mens staat centraal’, gaat het goed met de mens (professional) dan gaat het goed met de organisatie.

Carry-Glas

Sharon van Rheenen
Business Manager

    +31 6 2321 5077
    sharon.van.rheenen@sequal.nl
    Kijk ook eens op mijn LinkedIn profiel

Na jarenlang gewerkt te hebben voor de SVP Engineering & Technology van UPC ben ik in 2005 begonnen in de functie van Account-/Relatie-/Field Manager in de IT detachering.

In dit vakgebied is het de uitdaging om de klant te kunnen voorzien van de juiste  specialist en de specialist te voorzien van een mooie opdracht. Het samenbrengen van vraag en aanbod, het onderhandelen en het onderhouden van relaties, zowel klant als professional, is wat mij aantrekt in dit vak.

Door de vele facetten die mijn rol als Business Manager bij SEQUAL bevat is geen enkele dag hetzelfde waardoor ik mijzelf continu verder kan ontplooien.