Projectmanagement

SEQUAL begeleidt uw complexe multi-vendor projecten

Sequal-8U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten: wij organiseren de contracten, bewaken de naleving en zoeken altijd naar mogelijkheden voor besparing en efficiëntie. Onze onafhankelijke en ervaren specialisten hebben gevoel voor politieke verhoudingen, kijken over de grenzen van projecten en leveren de best mogelijke kwaliteit.

Steeds meer organisaties gaan over tot uitbesteding van haar IT activiteiten. Vaak uit kostenoverwegingen, maar (een tekort aan) kwaliteit speelt geregeld een belangrijke rol. Niet zelden resulteren deze uitbestedingen in teleurstellingen en als oorzaak komen twee aspecten naar boven. Een slechte voorbereiding van de uitbesteding is een van de oorzaken, maar ook een onvoldoende functionerende service management organisatie kan uitbesteding tot een ramp maken.

Het uitbesteden van IT activiteiten is een complexe zaak. Managers verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie houden zich bezig met vragen als: wordt het insourcing, outsourcing of co-sourcing? Waarom, wat dan, met wie en hoe? Deze vraagstukken zullen in de voor ons liggende jaren alleen nog maar vaker aan de orde komen.

De professionals van SEQUAL ondersteunen u bij het voorbereiden van uw uitbestedingen, door middel van het managen van uw totale aanbesteding of het uitvoeren van een aantal activiteiten binnen uw aanbesteding zoals:

  • Leveren van expertise ten aanzien van het uit- en inbesteden van IT dienstverlening
  • Leiden en begeleiden van (transitie- en transformatie-) projecten op het gebied van IT dienstverlening
  • Verstrekken van adviezen over en inrichten van demand-, regie-, service & quality management processen, organisaties en service management tooling

SEQUAL biedt ervaren Service Managers en Proces Managers die u professioneel ondersteunen bij het inrichten en uitvoeren van Service Management en Quality Management processen. Onze Service Management professionals hebben minimaal 15 jaar ervaring in branches als:

  • Banken en verzekeringen
  • Sociale verzekeringen
  • Overheid