Waarom klanten kiezen voor SEQUAL

Sequal-33
SEQUAL kent al sinds haar start een aantal gerenommeerde opdrachtgevers. Voorbeelden hiervan zijn ABN AMRO, IBM, ProRail, ASML en ING. Enkelen hiervan hebben hun mening over de dienstverlening omgezet in onderstaande uitingen.

Reacties van onze klanten

logo-abn-amro

Vanuit het Customer Excellence programma bij ABN AMRO stellen we het klantbelang centraal, maar kijken wij ook naar de medewerkerstevredenheid. Op onze IT afdeling hoor je veel geluiden over werkdruk, veel mails, vergaderingen en telefoontjes waardoor het weleens lastig is om de juiste prioriteiten te stellen.

Een collega van Sequal dacht mee en attendeerde mij op de training ‘Getting Things Done’ (GTD), hij was daar zelf heel enthousiast over. GTD is namelijk een training waar je tips mee krijgt die direct toepasbaar zijn.

Na het lezen van de specificaties was ik eveneens zeer enthousiast als ook mijn management. Daarbij kon Sequal deze training in huis geven en nam de verdere organisatie met verve voor hun rekening.

De training was inhoudelijk goed voorbereid en afgestemd op de praktijk situatie bij ABN AMRO. De docent bracht het op een enthousiaste wijze, met veel interessante achtergrond informatie, goede cases en oefeningen plus heel veel nuttige en bruikbare tips.

Een aanrader als je dingen nu eens echt gedaan wilt krijgen !

Dave Perales
Service Delivery Manager ABN AMRO

logo-abn-amro

Al een aantal jaar wordt de afdeling Service Delivery Management van ABN AMRO uitstekend ondersteund door de Service Level Managers van Sequal. Sequal en haar medewerkers brengen hun uitgebreide ervaring op het gebied van Service Management uitstekend in praktijk. Niet alleen bij de uitvoering, maar ook zeker bij het inrichten van de service management processen binnen onze in grote mate geoutsourcde multi vendor omgeving. Persoonlijk in het contact; professioneel in de uitvoering !

Andre de Bruijne
Service Delivery Management Business ABN AMRO

ibm

Specialisten op gebied van Mainframe en in het bijzonder Middleware en Subsystemen op Mainframe zijn schaars en worden almaar schaarser. Sequal krijgt het voor elkaar om de juiste mensen te vinden. Daarmee zorgt Sequal ervoor dat we onze klanten van optimale service kunnen blijven voorzien.

Monique Vollenga
Manager DB2/IMS/WAS/CICS on Mainframe @ IBM