Waarom samenwerken met SEQUAL

Sequal-6SEQUAL maakt voor haar dienstverlening niet alleen gebruik van eigen medewerkers maar ook van partners. Partnerships zijn er in de vorm van individuele professionals (ZZP) en organisaties. Samen met deze partners is SEQUAL in staat om op het gebied van Service & Quality Management aan een continue hoog kwaliteitsniveau te voldoen.

SEQUAL investeert in haar partners door onder andere samen met hen opleidingen te organiseren en te volgen.

Ronde Tafel Service Management

De ‘Ronde Tafel Service Management’ (RTSM) organiseert enkele malen per jaar de ronde tafel Service Management & Sourcing.

Kennisuitwisseling is vandaag de dag enorm belangrijk, zeker in deze pluriforme maatschappij waarbij men steeds autonomer is. Om deze kennisuitwisseling hoog te houden nodigt de ‘Ronde Tafel Service Management’ personen van de verschillende werelden uit om deel te nemen aan een bijzondere, ronde tafel voor Service (Delivery/Level) Managers, Contract Managers, Outsourcings Managers & Management Consultants.

Tijdens deze sessies gaan de deelnemers van verschillende organisaties in discussie over actuele onderwerpen rondom een vooraf gekozen thema.

Na een inleidende presentatie van de gastheer/-vrouw, worden enkele prikkelende stellingen geponeerd en gaan we in groepen uiteen om deze te bediscussiëren.

Voor de deelnemers is de ronde tafel een perfecte manier om eens een kijkje te krijgen in de keuken van collega’s en in een besloten kring vrijuit te praten over hun probleemstelling, opties en oplossingen, van een ICT- of sourcingorganisatie.

Een belangrijk onderdeel van het zakelijke leven vandaag de dag is netwerken. Netwerken is heel breed, maar het gaat om elkaar kennen, elkaars netwerk kennen, kijken waar een potentiële verbinding ontstaat om meer te doen dan elkaar kennen en aan kennisdeling doen. Bedenk daarbij dat een ieder op basis van zijn kennis waarde heeft. Zeker als je aangesloten bent bij de ‘Ronde Tafel Service Management’ wordt de meerwaarde nog groter.

Voor alle deelnemers is de ronde tafel een perfecte manier om in contact te komen met hun gelijken, door het directe contact wordt individuele kennis gedeeld met het collectief en ontstaat een scherp beeld van wat bij anderen de revue passeert.

Kernwoorden voor de ronde tafel zijn:

  • Respect voor de community leden
  • Geen commerciële activiteiten, zodat in alle openheid van gedachten gewisseld kan worden
  • Open discussiëren
  • Divergeren en convergeren

Reacties van onze partners

logo-ProcesITSinds 2011 doen wij actief zaken met SEQUAL. Ik heb de mensen van SEQUAL leren kennen als zeer kundige en gedreven professionals. Ik zie SEQUAL als veelzijdige onderneming waar naast goede marktontwikkeling en trainingsmogelijkheden ook ruimte is voor plezier en ontspanning.

Dirk Douwe Pos
Directeur Proces-IT B.V.

Bewaren